| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Ĺ tĂşrovo a okolie - PĂĄrkĂĄny ĂŠs vidĂŠke
GazdasĂĄgi vĂĄlsĂĄg kontra ĂŠlĂŠnk bevĂĄsĂĄrlĂł-turizmus
Hodnotenie / Értékelés: / 1
Streda, 25.marca 2009 - 08:32 hod.
Hetek óta történelmi mélyponton a forint. Március közepén volt olyan nap, amikor 317 „magyar pénzt” adtak egy euróért. Nem csoda hát, hogy a határ menti településeken megindult a bevásárló- illetve benzin-turizmus. Odaát minden olcsóbb lett! Mindeközben tombol a gazdasági válság (bár ez a szomszédos város bizonyos bevásárlóközpontjaiban nem igazán tapasztalható), amely régiónkat nagymértékben érinti. Magyarország környező gyárai az elmúlt hónapokban több ezer dolgozót bocsátottak el, megszorítások léptek érvénybe többek között a Suzukinál, Foxconnnál és a Nokiánál is. Párkány régiójában az egekbe szökött a munkanélküliség, a legfrissebb adatok szerint majd 2500 a munkanélküliek száma. Az utcára került embereket pedig nincs kinek alkalmazni: Dél-Szlovákia ezen részére ugyanis nem települt egy olyan nagyobb gyár sem, amely felszippanthatná őket. Gazdasági válság? Félő, hogy nálunk most jön csak a ráadás!   
Celý článok...
 
LegyĂźnk rĂŠsen! Sok a hamis eurĂł!
Hodnotenie / Értékelés: / 1
Utorok, 24.marca 2009 - 14:28 hod.
Az utóbbi hónapok híradásai szinte heti rendszerességgel számoltak be itt-ott felbukkanó hamis euró bankjegyről. Fals bankók Nyitra megye több településén is feltĹąntek: Udvardon, Csúzon, Kisújfalun, Kürtön, FĹąrön és Párkányban is találtak csalóka papírpénzt. Ezért nem árt résen lenni, különösen a nagyobb címletek esetén ajánlott a fokozott figyelem.
Celý článok...
 
XX. ĂŠvfolyamĂĄba lĂŠpett a PĂĄrkĂĄny ĂŠs VidĂŠke
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Streda, 25.februára 2009 - 11:31 hod.
A ´89 novemberében lezajlott „bársonyos forradalom“ szele röppentette ismét útjára a szabad újságírás olyannyira óhajtott lehetőségét. Az újonnan megválasztott képviselőtestület fontos feladatának tekintette a lakosság széleskörĹą tájékoztatását, ezért nem is váratott sokáig magára a Párkány és Vidéke első számának a megjelenése.
Celý článok...
 
XVIII. szĂĄzadi roncsra bukkantak a rĂŠgĂŠszek
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Štvrtok, 06.novembra 2008 - 09:29 hod.
A mohácsi csata után Budáról Pozsonyba menekülő Mária királynét és udvartartását Esztergomnál, ágyúkkal állította meg Orbánczy András várkapitány. A zĹąrzavarban néhány hajó elsüllyedt, ez a karaván szállította a királyi kincstárat is, melynek nagy része eltĹąnt.
Celý článok...
 
Dneťný deň

Sobota, 22.júna 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Paulína
Zajtra má meniny: Sidónia

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Jún 2024 > »
N P U S Š P S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
Anketa
Kam sa chystĂĄte tento rok na dovolenku?
 
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes
mod_vvisit_counterVčera
mod_vvisit_counterTento týŞdeň
mod_vvisit_counterTento mesiac
mod_vvisit_counterCelkom1