| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Az Aquariónál is fizetős a parkolás PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
tvrtok, 02.augusta 2012 - 12:39 hod.
obrázokPárkányban három év után, 2012 áprilisában vezették be ismét a fizetős parkolást az utak mellett. A díj óránként 50 és 30 cent. Emiatt sokan egész nap az Aquario nem fizetős parkolójában hagyták autójukat.  Így előfordult, hogy a bevásárlóközpont vásárlói nem találtak üres helyet, amit többen is szóvá tettek a központ vezetőjénél. Az üzletközpont vezetősége ezek után úgy határozott, hogy július 9-től bevezeti a fizetős parkolást. Az intézkedés sokakat meglepett, akadtak olyanok is, akiket feldühített, és hangoskodva adtak szót nemtetszésüknek. Az Aquario képviselője Karol Balogh lapunknak elmondta: más városokban is hasonlóan járnak el az üzletközpontokban. „Kényszermegoldásként vezettük be a parkolási díjat, miután egyeztettünk a város vezetésével. Előfordult, hogy akik valóban vásárolni mentek, nem találtak szabad helyet. A parkolás első két órája ingyenes. Úgy gondolom, ennyi idő elég a vásárlásra. Két óra elteltével a parkolásért óránként 50 centet kell fizetni. Bevett gyakorlatról van szó” – tette hozzá.
Szombatonként és vasárnaponként továbbra is ingyenes az Aquario parkolója.
gp
 
Dnešný deň

Utorok, 23.jla 2019
as: hodn

Dnes m meniny: Oga
Zajtra m meniny: Vladimr

Kalendár udalostí
« < Jl 2019 > »
N P U S P S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1890
mod_vvisit_counterVčera2798
mod_vvisit_counterTento týždeň4688
mod_vvisit_counterTento mesiac64235
mod_vvisit_counterCelkom2709532