| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

BazĂŠn Hviezda, piesočnĂĄ plĂĄĹž PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
SlabéVynikajúce 
Štvrtok, 03.mája 2012 - 15:00 hod.
Kúpalisko Vadaš očakáva sezónu s vynoveným bazénom Hviezda. Popri rôznych zábavných prvkoch pribudlo aj javisko a zatienená piesočná pláž.
Od riaditeľa Vadaš s.r.o. Endre Hogenbucha sme sa dozvedeli, že práce začaté na jeseň sú pomaly dokončené. Bazén Hviezda dostal nové „ošatenie”, pritom pribudlo mnoho zábavných prvkov. Doterajší dlaždicový povrch bazénu bol nahradený špeciálnou azúrovo modrou fóliou. Bazén je krajší aj hygienickejší. Ľahšie čistenie si vyžaduje menej práce, času a pozornosti, tým pádom je údržba bazénu finančne menej náročná. Tohto roku bude síce bazén ešte fungovať bez recyklačného vodného systému, ale pri rekonštrukcii mysleli aj na to, aby v prípade potreby ho mohli dať do prevádzky bez prestavby. V obnovenej Hviezde čakajú na návštevníkov rôzne atraktívne doplnky. V bazéne sú 4 vzduchové chrliče vzduchu (z dna bazénu fúka do vody vzduch a vytvára príjemne masírujúce bubliny ), 3 chrliče vody, 3 masírovače krku a jeden gejzír. Hlavne posledný prvok podľa Hogenbucha bude ozajstnou atraktivitou zrekonštruovaného bazénu. Pri bazéne dostalo miesto aj javisko, pretože v posledných rokoch sa zvýšil počet hudobných vystupujúcich a svoje miesto dostanú aj iné zábavné produkcie. Tohto roku sa vyrieši aj problém rodín s deťmi. Návštevníci detského bazéna budú mať k dispozícii viac slnečníkov. „Nevyužité niekdajšie tenisové ihriská sme zasypali pieskom a zatienili ho. Je to aj estetické, aj užitočné riešenie. K pocitu ozajstnej pláže je potrebná piesková pláž a môžu sa stavať pieskové hrady a zámky bez hraníc fantázie” - povedal Endre Hogenbuch .Dodal, že investícia stála 200 tisíc eur.
preklad g.p.
 
Dneťný deň

Sobota, 20.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Marcel
Zajtra má meniny: Ervín

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
Anketa
Kam sa chystĂĄte tento rok na dovolenku?
 
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes8462
mod_vvisit_counterVčera10733
mod_vvisit_counterTento týŞdeň49764
mod_vvisit_counterTento mesiac155617
mod_vvisit_counterCelkom3615408