| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Párkány duplán második lett PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
Utorok, 13.decembra 2011 - 11:16 hod.
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a slovakregion.sk honlap szerkesztői ismételten keresték Szlovákia legszebb városát, falvát. A portál által meghirdetett verseny október végén ért véget, több régiós település is jó helyen zárt.

A tavalyi nyolcadik helyet követően Párkány több mint 27 ezer szavazattal a második lett, az első helyezést Bártfa szerezte meg. A falvak körül a régióbeli Kéménd a harmadik lett, majd ugyanannyi voksot kapva, mint városunk.  Idén, első ízben 2011 legjobb polgármesterét is keresték. A településvezetők nevezéséhez azon dokumentumokat is mellékelni kellett, amelyek igazolják szakmai rátermettségüket, a cél a településéért legtöbbet tett személy kiválasztása volt. Ezt a címet Pavel Hagyari, Eperjes polgármestere kapta meg. A falvak vezetői közül Michal Sýkora, Štrba vezetője győzedelmeskedett. Párkány a második helynek köszönhetően Szlovákia-szerte reklámozva lesz, különböző médiumok, így például a Szlovák Rádió és más elektronikus és nyomtatott sajtó által. Ezen kívül 200 képeslapot kap, melyen a nyertes települések és városok fényképei szerepelnek. Emellett virágtartók, grafikus banner a versenyt szervező honlapon, diploma, propagációs anyag is jár a dobogó ezüst fokozatáért.  Párkány, illetve a város fürdője egy másik versenyen jeleskedett: a pati wellness hotel után Nyitra-megye második legkedveltebb turisztikai attrakciójává választották. 

K.-Sz.É.

 
Dnešný deň

Nedea, 08.decembra 2019
as: hodn

Dnes m meniny: Marna
Zajtra m meniny: Izabela

Kalendár udalostí
« < December 2019 > »
N P U S P S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes998
mod_vvisit_counterVčera2632
mod_vvisit_counterTento týždeň18548
mod_vvisit_counterTento mesiac18548
mod_vvisit_counterCelkom3038051