| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Újabb mazsola a Vadas tortáján PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
tvrtok, 30.jna 2011 - 10:36 hod.
obrázok

Júniusban hivatalosan is megnyílt a turista, illetve strandszezon Párkányban. A Vadas Termálfürdőben jelképesen is átadták az idei fejlesztéseket, bár az új főkapu már több hónapja funkcionál, a tobogánvilág azonban csak nemrégiben készült el.

Oravec János, a város polgármesterének a szavai szerint egy újabb mazsola került a fürdő tortájába. Hangsúlyozta, egy olyan fejlesztésről van szó, amely által jobbá válik a komplexum, s növeli szolgáltatásai számát. Hogenbuch Endre, a Vadas Termálfürdő igazgatója reményét fejezte ki abban, hogy a 2011-es szezon jobb lesz, mint a tavalyi volt. Az új főbejáratról elmondta, egy 30 éve szolgálatban lévő épületet váltott fel, amely már sem technikailag, sem esztétikailag nem felelt meg a látogatók fogadására. „Ez az ide látogató turisták utolsó képe a fürdőről, s fontos, milyen emlékkel mennek haza” – fűzte hozzá az igazgató. A tobogánvilággal kapcsolatosan kifejtette, öt csúszda-együttesről van szó, amelynek kivitelezése nem volt olyan egyszerű. Az élménypark három testcsúszdából és két gumimatraccal használhatóból áll, összesen 280 méter a csúszófelület. A legmagasabb tobogán kilenc méterről indítja útjára használóját. Természetesen, az élményrész kiépítésekor több technológiai berendezés beépítésére is szükség volt, ilyen a vízforgató, a klórozó és a vízminőség biztosítását szolgáló berendezés.
 
Dnešný deň

Utorok, 26.mja 2020
as: hodn

Dnes m meniny: Duan
Zajtra m meniny: Iveta

Kalendár udalostí
« < Mj 2020 > »
N P U S P S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes119
mod_vvisit_counterVčera569
mod_vvisit_counterTento týždeň688
mod_vvisit_counterTento mesiac54558
mod_vvisit_counterCelkom3443839