| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Omladozik a temető kerítése PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
tvrtok, 30.jna 2011 - 10:30 hod.
obrázok

A tél (vagy az évek múlása) rányomta a bélyegét az „öreg” temető falára is. Jó néhány négyzetméter omladozik, egy-egy szelesebb idő után a járdára kerül a vakolat.

Lapunk a szóban forgó terület felújítása kapcsán Babský Tamásnál, a városháza környezetvédelmi referensénél érdeklődött. „Tudunk a problémáról, a potyogó vakolat csúnya látványt nyújt. Keressük azt a megoldást, amellyel hatékonyan, költségek szempontjából is, felújítjuk a falat“ – mondta Babský, majd megjegyezte: a megfelelő szakember megtalálását követően belekezdenek a munkába. A kerítés teljes hossza azonban nem szépül meg, bár jó néhány helyen található repedés, falfirka. „A teljes felújításnak magas lenne az anyagi vonzata, így egyelőre az nincs beütemezve“ – magyarázta a referens. Mint megtudtuk, az „öreg” temető másik problémája hónapokkal ezelőtt megoldódott. Majd egy évig nem volt a területen egy olyan bódé, amelyben a lelki atyák átöltözhettek volna. „Egy fa szerkezetű bódét emeltünk be a temetőbe, melynek környezetét rendbe tettük” – szögezte le Babský.
 
Dnešný deň

Utorok, 26.mja 2020
as: hodn

Dnes m meniny: Duan
Zajtra m meniny: Iveta

Kalendár udalostí
« < Mj 2020 > »
N P U S P S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes86
mod_vvisit_counterVčera569
mod_vvisit_counterTento týždeň655
mod_vvisit_counterTento mesiac54525
mod_vvisit_counterCelkom3443806