| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Anyák napja az egyházi óvodában... PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
tvrtok, 30.jna 2011 - 10:10 hod.

"Édesanyám drága szíve a legnagyobb kincsem“, s más hasonlóan melegen csengő verssorokkal köszöntöttük az édesanyákat óvodánkban anyák napja alkalmából.

Már hetekkel előre tervezgettük, hogyan, miképp tehetnénk ezt a délutánt felejthetetlenné édesanyánk számára. Gyakoroltuk a szép köszöntő verseket, minden gyerek külön-külön a saját édesanyjához szólóan. Persze, nem feledkeztünk meg a nagymamákról sem. Négy szép színpadi jelenetet is eljátszottunk, melyek témájukban a családhoz kötődtek. Egyházi óvodánkban odafigyelünk arra, hogy a legkisebbek is részesei legyenek a mesejeleneteknek. S ha szerényebb szereposztásban is, de már ismerkedhetnek a színpadi mozgás fortélyaival. Az anyák napi irodalmi színkörben is kisebbek és nagyobbak egyaránt kivették a részüket. Az utóbbi években pedig már nem maradhat el tánccsoportunk fellépése sem. Nagyon megható volt látni az öröm könnyeitől csillogó anyai tekinteteket. Az ünnepély abban a pillanatban csúcsosodott ki, mikor a gyerekek a saját kezűleg készített kinyitható papírszívet és piros szív brossot ajándékozva borultak édesanyjuk karjaiba. Ezt követően ünnepi uzsonna várta a vendégeket és a gyerekeket, s persze a legjobban a gyerekek által sütött mézeskalács szívecske ízlett. Biztos vagyok benne, hogy ezen a délutánon mindannyiunk gondolatában fontos helyet kapott a saját édesanyja, s elgondolkodtunk azon, vajon kellő szeretetet kapott-e tőlünk az évek során. Ne mulasszunk el egyetlen percet sem, hogy szeretetünket kimutassuk édesanyánk felé, addig, míg ezt megtehetjük.  Hisz édesanya csak egy van, s azt a világ minden kincse sem pótolja. Vigyázzunk, hogy erre még időben ráébredjünk.

Vízi Katalin, óvodaigazgató

 
Dnešný deň

Utorok, 26.mja 2020
as: hodn

Dnes m meniny: Duan
Zajtra m meniny: Iveta

Kalendár udalostí
« < Mj 2020 > »
N P U S P S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes93
mod_vvisit_counterVčera569
mod_vvisit_counterTento týždeň662
mod_vvisit_counterTento mesiac54532
mod_vvisit_counterCelkom3443813