| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Budova Centra voÄžnĂŠho času v zĂşfalom stave PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
SlabéVynikajúce 
Nedeža, 02.novembra 2008 - 19:46 hod.

CVČ v centre mesta by potrebovalo dôkladnú rekonštrukciu. Praskliny nie sú len na vonkajšej fasáde, ale v zlom stave sú aj vnútorné priestory. Július Hégli, riaditeÄž CVČ, Ĺžiadal 800 000 korún na čiastočnú nápravu škôd. Poslanec mestského zastupiteÄžstva, Attila Farkas, si myslí, Ĺže inštitúciu by bolo výhodnejšie preloĹžiĹĽ do školy na Terasách.

Attila Farkas, ako vedúci kultúrnej komisie podal v spolupráci s CVČ 9.septembra návrh. Július Hégli, riaditeÄž CVČ, povedal, Ĺže poĹžiadali o financie na rekonštrukciu budovy. „Účelnejšie by bolo, keby budovu, ktorá potrebuje celkovú rekonštrukciu neplátali”, povedal Farkas.

Na záver poĹžiadal kompetentných, aby preskúmali stav budovy a vypracovali moĹžné riešenia. Pri našej návšteve CVČ sme sa aj my presvedčili o zlej situácii, ktorú dokumentuje fotografický materiál. RiaditeÄž CVČ nám povedal, Ĺže ústredné kúrenie je zlé, radiátory sú deravé, elektrické vedenie skratovalo uĹž dvakrát, strechu by bolo treba premaÄžovaĹĽ, omietka si vyĹžaduje obnovu a strechu zadnej budovy je potrebné vymeniĹĽ. „V budúcoročnom rozpočte som Ĺžiadal 800 000 korún na opravu fasády a výmenu okien. Celková rekonštrukcia by sa robila v 3 etapách a stála by 4-5 miliónov korún. Najlepšie by, ale naozaj bolo, ak by sme sa presĹĽahovali do časti školy na Terasách.”-povedal riaditeÄž CVČ. PodÄža jeho slov by im vyhovovali prilahlé priestory. Tieto sú nevyuĹžité a mohli by si ich upraviĹĽ podÄža vlastných potrieb. „Súčasná budova je primalá. Potrebovali by sme väčšie priestory pre internetovú miestnosĹĽ, tanečnú halu a zaloĹžili by sme aj mládeĹžnícky klub”- povedal Hégli.


CVČ očakáva záujemcov s bohatou ponukou krúĹžkov. ČinnosĹĽ sa začína v strede septembra, ale prihlásiĹĽ sa je moĹžné kedykoÄžvek. Pracuje krúĹžok anglického, nemeckého jazyka, slovenského jazyka pre škôlkarov, Hip Hopp, Rock and Roll, aerobik, stolný tenis, futbal, basketbal, maĹžoretky, Äžudový tanec, matematický, počítačový a ekologický krúĹžok.

Sz.É.  (prekl. JN)

 
Dneťný deň

Streda, 24.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Juraj
Zajtra má meniny: Marek

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes2976
mod_vvisit_counterVčera9352
mod_vvisit_counterTento týŞdeň19740
mod_vvisit_counterTento mesiac184759
mod_vvisit_counterCelkom3630103