| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

FaloĹĄnĂ­ podomovĂ­ predajcovia v okolĂ­ Ĺ tĂşrova PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
SlabéVynikajúce 
Utorok, 29.marca 2011 - 14:53 hod.
Zdravotné matrace, prikrývky a rôzne zdravotné pomôcky ponúkajú podomoví predajcovia v týchto dňoch v obciach v okolí Štúrova.

 

Doteraz vyhÄžadávali hlavne starších Äžudí pod zámienkou, Ĺže ich poslala niektorá z poisĹĽovní, alebo odborný lekár. Mali presné alebo čiastočné informácie o zdravotnom stave návštívenej osoby. „Pred naším domom zastalo auto s maďarskou štátnou poznávacou značkou. Predstavila sa ako Ildikó Nagy a povedala, Ĺže je z jednej maďarskej poisĹĽovne. Dvere jej otvoril manĹžel, ale ona hÄžadala mňa priamo po mene. Mala podrobné informácie o mojom zdravotnom stave, vedela aj to, koÄžkokrát som bola operovaná a na akých rehabilitáciách som bola. Tvrdila, Ĺže firma z Győru, z ktorej ona prišla, úzko spolupracuje s mojou poisĹĽovňou. Na základe môjho zdravotného stavu mi ponúkala matrace, ktoré dostanem len za prepravnú cenu. Zdalo sa mi to podozrivé, preto sme jej povedali, Ĺže najprv zavoláme do poisĹĽovne a ešte sa na to vyspíme. Dotyčná vstala, oznámila, Ĺže akcia platí iba na dnes a odišla. Ĺ˝iaÄž, zabudli sme si zapísaĹĽ poznávaciu značku“ - povedala jedna čitateÄžka Új Szó z MuĹžle. Podobne aj k iným zazvonila „predávajúca“. „Obecný úrad navštívili dvaja občania v spomínanej veci. Aj ich navštívila predávajúca, mala presné informácie o ich zdravotnom stave a tvrdila, Ĺže ich má ich od odborného lekára“- povedal Karol Drapák, starosta MuĹžle. Odborný lekár ako aj poisĹĽovňa sa dištancujú od veci. Hovorca poisĹĽovne zdôraznil, Ĺže nespolupracujú s takouto firmou, údaje o klientoch nedávajú nikomu. V Belej nebola obozretná jedna staršia pani. „Obchodníkovi naletela a dala mu 100 eur za dva paplóny, s tým, Ĺže platí iba cenu za prepravu“ – povedal Michal Varga, starosta Belej. Podobné veci sa stali aj v Gbelciach. „My sme upozornili občanov cez miestnu televíziu, aby boli opatrní, nenaleteli obchodníkom a nepúšĹĽali nikoho do domu“ - objasnil starosta obce Michalík Gabriel. „K nám sa nedostali takéto informácie. Bolo by dôleĹžité, aby Äžudia nahlásili podobné prípady polícii. Po nahlásení vieme upozorniĹĽ obyvateÄžov na nebezpečenstvo“.– vyjadrila sa Renáta Čuháková, policajná hovorkyňa.Preklad g.p.
 
Dneťný deň

Piatok, 26.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Jaroslava
Zajtra má meniny: Jaroslav

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
« < Máj 2024 > »
N P U S Š P S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes10984
mod_vvisit_counterVčera14420
mod_vvisit_counterTento týŞdeň52750
mod_vvisit_counterTento mesiac217769
mod_vvisit_counterCelkom3646722