| STUROVO.ORG | Reality trovo | sturovo.sk | Mapa strnky  
Hlavné menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
Názory - Vélemények
Regióny - Régiók
Kultúra - Kultúra
Školstvo - Iskolaügy
Turistika - Turizmus
História - Történelem
Ekonomika - Pénzügy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Šport - Sport
Manuál
Partneri píšu
Sme Online
Felvidék ma
Autorské práva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Indiai gyógyítók Párkányban PDF Tlai E-mail
Hodnotenie / rtkels: / 0
SlabVynikajce 
Nedea, 02.novembra 2008 - 19:40 hod.

A Fénysugár alapítvány és a Pilisi Rózsavölgy Ayurvédaház közös szervezésében indiai gyógyítók látogattak az alapítvány párkányi székhelyére.

 20a

A három főből álló indiai gyógyító csoport az Ayurvéda ősi tudományának módszerét mutatta be. E gyógyítási mód alapja az egyén alkatának meghatározása, amely magába foglalja a testi és mentális működést is. A kezelést egy hosszabb beszélgetés előzi meg, melyből kiderül a probléma lényege, és arra fókuszálva kezdődik meg a gyógyítás. A Fénysugár alapítványhoz egy doktornő és két masszőr látogatott el. Céljuk az volt, hogy segítsenek az itt élő mozgáskorlátozott és testi rendellenes- séggel született gyermekeknek. Az egyéni diagnózis megállapítása után a problémás területek szakszerű masszírozása következett, ezt követően életmód tanácsokkal is ellátták a gyermekeket valamint az őket kísérő hozzátartozókat. Az érdeklődők megismerkedhettek a különböző természetes alapanyagból készült olajokkal és táplálékkiegészítőkkel. Az egy napos akció folya- matos érdeklődés mellett zajlott.

20c

Ondrejka Rozália

 
Dnešný deň

Utorok, 23.jla 2019
as: hodn

Dnes m meniny: Oga
Zajtra m meniny: Vladimr

Kalendár udalostí
« < Jl 2019 > »
N P U S P S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Očakávané udalosti
Najnovšie správy
Najčítanejšie správy
Vyhľadávanie
  Hľadať na stránke
Prihláste sa
Počasie

In-počasie
Kurzový lístok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1914
mod_vvisit_counterVčera2798
mod_vvisit_counterTento týždeň4712
mod_vvisit_counterTento mesiac64259
mod_vvisit_counterCelkom2709556