| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Úspechy motokrosĂĄrov PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
SlabéVynikajúce 
Streda, 29.októbra 2008 - 12:55 hod.

Do povedomia širokej verejnosti sa mesto Štúrovo dostáva nielen termálnym kúpaliskom Vadaš, ale aj úspešnými špotovými disciplínami a ich reprezentantmi. Popri doteraz známych športových úspechoch v kanoistike, plávaní, futbale, turistike a iných športoch, oĹžíva tradícia štúrovského motokrosu.

 

Zásluhu na tom majú najmä pretekári Radek Bohuslav a Patrik Juhász. V seriáli slovenského pohára tejto sezóny, ktorého posledný a rozhodujúci pretek sa konal v dňoch 28.-29.8.2008 v Spišských Vlachoch sa absolútnym víĹĽazom v kategórii MX 1 (450 ccm ?) stal Radek Bohuslav. V kategórii MX 2 (250 ccm?) skončil na treĹĽom mieste Patrik Juhász. Ďalším nádejným pretekárom je Ronald Kuba, jazdec kategórie 85 ccm?. S Radekom Bohuslavom sme sa o jeho dojmoch z víĹĽazstva nemohli porozprávaĹĽ, nakoÄžko odcestoval na MS v MX 3 do Švajčiarska. O svojich úspechoch a ceste k nim sa rozhovoril Patrik Juhász, Ĺžiak tretieho ročníka ZdruĹženej strednej školy v Štúrove.


„Za svoj úspech vďačím tvrdej príprave, tréningom, disciplíne a pevnej vôli. Trénujem počas celého roka, v lete aj v zime. V zimnej príprave je to trojfázový tréning, od šiestej do siedmej plávanie, od 16tej do 17tej posilňovňa a od 20tej do 21vej spinning. V lete dvakrát týĹždenne tréning na motorke, denne plávanie, beh, bicyklovanie, spinning, strečing. NemôĹžem poÄžaviĹĽ ani v škole, tá je pre mňa takisto dôleĹžitá. Iba vďaka pochopeniu učiteÄžov sa mi to darí. Hlavne pondelky sú pre mňa náročné, lebo po pretekoch bývam veÄžmi vyčerpaný fyzicky aj psychicky. Zásluhu na mojich úspechoch majú aj moji rodičia, svojim pochopením učitelia a svojimi finančnými príspevkami sponzori. Hlavnými sponzormi sú priatelia: Kristián Szabó, Gabriel Juhász, Stanislav Polaček, Richard Kuba, Josef Bohuslav- všetko zanietení športovci, motoristi. Všetkým , ktorí majú podiel na mojich výsledkoch sa chcem touto cestou úprimne poďakovaĹĽ. Moje plány do budúcnosti sú veÄžké, nakoÄžko uĹž teraz sa zúčastňujem aj maďarského seriálu pretekov. Bude ešte náročnejšie zosúladiĹĽ školu, tréningy a preteky. Verím, Ĺže aj za pomoci všetkých, ktorí mi doteraz pomáhali, to zvládnem. Chcem svojimi úspechmi zviditeÄžniĹĽ školu a mesto Štúrovo.“

                                                                                                                                     D.J.
 
Dneťný deň

Piatok, 19.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Jela
Zajtra má meniny: Marcel

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes8651
mod_vvisit_counterVčera9323
mod_vvisit_counterTento týŞdeň39220
mod_vvisit_counterTento mesiac145072
mod_vvisit_counterCelkom3609952