| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Spravodajstvo
KitĂźntettĂŠk a vĂŠradĂłkat PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Utorok, 26.júna 2012 - 08:24 hod.
obrĂĄzok

Párkányban évről-évre növekedik a véradók száma, júniusban harmadízben tüntették ki a legaktívabbakat.

Celý článok...
 
Psie nariadenie v Ĺ tĂşrove PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Utorok, 26.júna 2012 - 08:22 hod.

Štúrovské mestské zastupiteľstvo na svojom poslednom zasadnutí regulovalo spôsob držania psov. Stále viac sťažností prichádza na nesprávne venčenie domácich miláčikov, na povaľujúce sa psie výkaly, na neustále nočné štekanie. Je ale potrebné zdôrazniť, že nie všetci majitelia psov sú rovnakí. Pozrime sa teda, ktoré sú nové povinnosti vlastníkov psov podľa nového nariadenia.

Celý článok...
 
KutyĂĄs rendelet PĂĄrkĂĄnyban PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Utorok, 26.júna 2012 - 08:21 hod.
obrĂĄzok

Párkány képviselő-testülete legutóbbi testületi ülésén a kutyatartás módját regulázta. Egyre több panasz érkezik a házi kedvencek helytelen sétáltatására, az össze-vissza heverő kutya piszokra, az éjjel szüntelenül ugató kutyákra. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem minden kutyatartó egyforma. Nézzük hát, mi a gazdik felelőssége az új rendelet szerint.

Celý článok...
 
ČitateÄžskĂ˝ list: tĂŠma Sobieskeho ulica PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Utorok, 26.júna 2012 - 08:13 hod.

Nedávno sa do rúk redakcie dostal čitateľský list. Autor listu sa sťažuje na stav úseku Sobieskeho ulice (úsek od kultúrneho domu). Uverejňujeme jednotlivé časti listu.“Kedy môžeme očakávať rozhlas, poriadny, použiteľný chodník na oboch stranách cesty, ktorý neobsadia autá stavebných firiem? Roznášanie reklamných letákov by sme si prosili aj mimo obdobia prichádzajúcich volieb. Sľuby plynule prichádzajú. Nedá sa všetko zakrývať tým, že keď sa dostavia Sobieski rezidencia, opeknie aj ulica, pretože to potrvá ešte dobrých pár rokov. Udržiavať a rekonštruovať netreba len sídliská a ich okolie! Je ľahké nasťahovať sem ľudí s horším sociálnym postavením. Ešte viac zničia obraz ulice, ukradnú všetko s čím sa dá hýbať, dane a za odpad neplatia, pritom denný cirkus je garantovaný. Aký obraz ponúka ulica tomu, kto sa tam práve prechádza? Život je aj za kultúrnym domom, ba aj nižšie! Týmto listom by som chcel upozorniť na podobné problémy!“
Celý článok...
 
Dneťný deň

Štvrtok, 25.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Marek
Zajtra má meniny: Jaroslava

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1439
mod_vvisit_counterVčera10580
mod_vvisit_counterTento týŞdeň28784
mod_vvisit_counterTento mesiac193803
mod_vvisit_counterCelkom3634423