| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Spravodajstvo
OlvasĂł levĂŠl: terĂ­tĂŠken a Sobieski utca PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Piatok, 22.júna 2012 - 09:31 hod.
obrĂĄzok

Nemrégiben egy olvasói levelet kapott kézhez szerkesztőségünk. A levél szerzője a Sobieski utca egyes szakaszának (mely a kultúrház után következik) az állapotára panaszkodott. Az alábbiakban a levél némely részeit közöljük. „Mikorra várható hangszóró, rendes, járható járda mind a két oldalon, melyet a házépítők nem foglalnak el autóparkolónak? A reklámújságok rendszeres kihordását nemcsak akkor kérjük, amikor választások jönnek, és arra hívják fel a figyelmünket. Ígérgetések folyamatosan vannak. Azzal pedig nem lehet takarózni, hogy mire kiépül a rezidencia, megszépül az utca, mert az még jó pár évet jelent. Nemcsak a lakótelepek környékét kell rendben tartani, felújítani! A rosszabb szociális helyzetűeket könnyű ide beköltöztetni. Még inkább tönkreteszik az utca látképét, ellopják, ami mozdítható, adókat, szemétdíjat nem fizetnek, a napi cirkusz pedig garantált. Milyen látványt nyújt az utca egy olyan személy számára, aki éppen erre sétál? A kultúrház után, sőt még annál lejjebb is van élet! Ezzel a levéllel szeretném felhívni a figyelmet az ilyen problémákra!"

Celý článok...
 
Új munkahelyek: 2013-ban PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 2
Štvrtok, 03.mája 2012 - 15:03 hod.
obrázokAz egykori párkányi papírgyár és energiatermelő blokk új tulajdonosa a BioEner cég lett, mely a Smurfit Kappa Štúrovo Rt. nevet Párkányi Ipari Park Rt.-vé változtatta. Az új vállalat szlovákiai és külföldi cégekkel is tárgyal, melynek eredményeképpen legkorábban 2013 elején alakulhatnak új munkahelyek.
Celý článok...
 
SzĂźksĂŠg van okos ĂŠs jĂł emberekre! PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 1
Štvrtok, 03.mája 2012 - 15:03 hod.
obrázokHa az emberi elismerések vezérelték volna, bizonyára nem a göröngyös utat választja. Mégis ezzel vívta ki mindenki megbecsülését. Mons. Burián László atya, vagy ahogyan sokan nevezik, Laci bácsi március 26-án a tanítónap alkalmából átvehette Szent Gorazd nagy emlékérmét Eugen Jurzyca iskolaügyi minisztertől az egész életében végzett áldozatos munkájáért. Persze nem ő volt az egyetlen kitüntetett, de ő volt az egyetlen, akit a jelenlevők állva, egy percig is tapsoltak.
Celý článok...
 
NovĂŠ pracovnĂŠ miesta v roku 2013 PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
Štvrtok, 03.mája 2012 - 15:02 hod.
Novým majiteľom bývalého papierenského závodu a energetického bloku sa stala firma BioEner, ktorá zmenila názov zo Smurfit Kappa Štúrovo a.s. na Štúrovský priemyselný park a.s.. Nová firma rokuje so slovenskými aj zahraničnými firmami. Výsledkom môžu byť nové pracovné miesta najskôr začiatkom roka 2013.
Celý článok...
 
Dneťný deň

Sobota, 20.apríla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Marcel
Zajtra má meniny: Ervín

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Apríl 2024 > »
N P U S Š P S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes3675
mod_vvisit_counterVčera10733
mod_vvisit_counterTento týŞdeň44978
mod_vvisit_counterTento mesiac150830
mod_vvisit_counterCelkom3612964