| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

NovĂ˝ komplex ĹĄmĂ˝kačiek a plynulejĹĄĂ­ vstup do Vadasu PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 0
SlabéVynikajúce 
Štvrtok, 03.marca 2011 - 14:05 hod.
UĹž ako je kaĹždoročne zvykom aj začiatkom tohoročného leta sa trochu zmodernizuje, opeknie 3túrovské termálne kúpalisko. Teraz v neskorú zimu pri prechádzke po kúpalisku zívajú bazény prázdnotou, ale zároveň prebieha viac stavieb, ktoré spríjemnia a spohodlnia počas kúpeÄžnej sezóny pobyt pri vode.

 

RiaditeÄž Vadasu  Endre Hogenbuch spomenul dve významnejšie investície. Do zahájenia sezóny úplne prestavajú hlavný vchod do areálu. Toho roku uĹž budú čakaĹĽ návštevníkov dve pokladne postavené do tvaru písmena V , ktoré umoĹžnia plynulejší vstup. CieÄžom bolo podÄža riaditeÄža skrášliĹĽ  uĹž 30 ročný hlavný vchod a vďaka novému systému vstupu skrátiĹĽ dobu čakania na vstup aj počas letného návalu maximálne na pol hodinu.

MnoĹžstvo šmýkačiek

Druhou významnejšou investíciou podÄža E. Hogenbucha bude nový komplex šmýkačiek svetovej úrovne na mieste starých šmýkačiek vedÄža krytej plavárne. Kvalita nových šmýkačiek bude svetová, v praxi to znamená, Ĺže v to leto bude v prevádzke pre záujemcov „mercedes“ šmýkačiek. Jednu premiestnia z bazénu hviezda a vedÄža neho dostanú miesto aj nové. Dve budú klasické šmýkačky a na ďalších dvoch sa budeme spúšĹĽaĹĽ na vlastných alebo poĹžičaných nafukovacích kolesách. Projektanti týchto šmýkačiek pustili svoju fantáziu na uzdu, pretoĹže skÄşznutie bude ako na vlnovke vynášaĹĽ kúpajúcich hore dole. PretoĹže výstavba týchto šmýkačiek  je väčšieho charakteru, nestihne sa začiatok sezóny. PodÄža predbeĹžného odhadu by mali byĹĽ hotové v júni. Spomínané prestavby financuje kúpalisko z vlastných zdrojov, úver kúpaliska sa tohoročnou modernizáciou nezvýši. K menším investíciam patrí aj vyloĹženie novej dlaĹžby na krátkej trase od vchodu ku bazénom.

Kedy bude Wellness centrum?

PodÄža názoru riaditeÄža Vadas splatí predošlé úvery pribliĹžne v roku 2014-2015 do takej úrovne , aby mohli pomýšÄžaĹĽ na ďalšom úvere na uskutočnenie takejto rozsiahlej investície. Z toho vyplýva o také 3-4 roky môĹžeme začaĹĽ premýšÄžaĹĽ o rozvoji wellness komplexu s celoročnou prevádzkou.

Štúrovčania sa môĹžu kúpaĹĽ za polovičnú cenu

Toho roku uĹž prináleĹžia Štúrovčanom oveÄža väčšie zÄžavy. Doteraz bola 25% zÄžava z kaĹždej vstupenky, namiesto toho prichádza 50% zÄžava pre kaĹždého Štúrovčana , ktorý si kúpi permanentku. ZÄžava platí aj pre 5,10 a 20 vstupové permanentky. V jednej sezóne môĹže kaĹždá osoba kúpiĹĽ iba istý viazaný počet vstupov, ktoré budú k zakúpeniu jedine v Turisticko-informačnom stredisku. Plánovaná otváracia doba kúpaliska Vadaš: od 1 mája (v prípade dobrého počasia uĹž od 24-25 apríla, po VeÄžkej noci) do 18 septembra. Turisticko-informačná kancelária bude v prevádzke od 1 apríla na novom mieste, vedÄža Mestskej Galérie. Očakávajú návštevníkov s rozšírenými nasledovnými sluĹžbami : predaj vstupeniek pre Štúrovčanov, nákup leteniek, sprostredkovanie koncertných lístkov Interticket, Ticketart, v lete  zmenáreň.

 
Dneťný deň

Streda, 03.júla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Miloslav
Zajtra má meniny: Prokop

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Jún 2024 > »
N P U S Š P S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
« < Júl 2024 > »
N P U S Š P S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes
mod_vvisit_counterVčera
mod_vvisit_counterTento týŞdeň
mod_vvisit_counterTento mesiac
mod_vvisit_counterCelkom1