| STUROVO.ORG | Reality Štúrovo | sturovo.sk | Mapa stránky  
HlavnĂŠ menu
Home
E-Sao - E-PeV
Spravodajstvo
NĂĄzory - VĂŠlemĂŠnyek
RegiĂłny - RĂŠgiĂłk
KultĂşra - KultĂşra
Ĺ kolstvo - IskolaĂźgy
Turistika - Turizmus
HistĂłria - TĂśrtĂŠnelem
Ekonomika - PĂŠnzĂźgy
Zahraničie - Külföld
Prechod na Euro
Ĺ port - Sport
ManuĂĄl
Partneri pĂ­ĹĄu
Sme Online
FelvidĂŠk ma
AutorskĂŠ prĂĄva

Publicistické články uverejnené na tomto portáli sú chránené autorským zákonom. Z toho vyplýva, že je neprípustné ani v originálnej podobe, ani v prepise, ani v častiach tieto články uverejniť v iných médiách. Taktiež je neprípustné použiť s komerčným účelom tieto články na ďalšie spracovanie, alebo uložiť články v počítačoch – okrem prípadov súkromného použitia. Na ďalšie použitie článkov je potrebný v každom prípade písomný súhlas vydavateľa!

A portálon felhasznált publicisztikai anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A cikkek további felhasználására minden esetben a kiadó írásbeli engedélyére van szükség!

Oceňovali prejav humanity a spolupatričnosti PDF Tlači E-mail
Hodnotenie / Értékelés: / 1
SlabéVynikajúce 
Štvrtok, 30.júna 2011 - 10:32 hod.
obrĂĄzok

Medzi aktivity Slovenského Červeného kríža patrí okrem iných aj nábor darcov krvi, ale tiež morálne ohodnocovanie tých, ktorí už dosiahli určitý počet odberov. Samospráva si taktiež váži obetavých darcov krvi.

V sobĂĄĹĄnej sieni MestskĂŠho Ăşradu v Ĺ tĂşrove sa vo ĹĄtvrtok, dňa 02. jĂşna 2011 konalo uĹž tradične, z prĂ­leĹžitosti „SvetovĂŠho dňa darcov krvi“  slĂĄvnostnĂŠ odovzdĂĄvanie plakiet prof. MUDr. J. JanskĂŠho za niekoÄžkonĂĄsobnĂŠ bezprĂ­spevkovĂŠ darovanie krvi. Na slĂĄvnosti sa zúčastnil poslanec MZ LĂĄszlĂł Szigeti, predsedníčka ÚzemnĂŠho spolku SČK NovĂŠ ZĂĄmky a členka najvyĹĄĹĄej rady SČK Zita LutiĹĄanovĂĄ, riaditeÄžka ÚzemnĂŠho spolku SČK NZ Marta FiczovĂĄ, za NTS SR NovĂŠ ZĂĄmky vedĂşci pracovnĂ­k RNDr. Daniela MĂŠszĂĄrosovĂĄ, predsedkyňa MO SČK v Ĺ tĂşrove MUDr. AntĂłnia BielikovĂĄ, zĂĄstupcovia zdravotnej poisĹĽovne DĂ´vera, VĹĄeobecnej zdravotnej poisĹĽovne a poisĹĽovne Union. OcenenĂ­ si z rĂşk prĂ­tomnĂ˝ch hostĂ­ prevzali zlatĂŠ, striebornĂŠ a bronzovĂŠ JanskĂŠho plakety. ZlatĂŠ plakety prevzali dvaja darcovia: BrigaňovĂĄ Iveta a Machaj JĂĄn. StriebornĂŠ plakety prevzali ĹĄtyria a bronzovĂŠ jedenĂĄsĹĽ darcov. BezplatnĂ­ darcovia nesebecky z vlastnej iniciatĂ­vy odovzdĂĄvajĂş svoju najvzĂĄcnejĹĄiu tekutinu - krv, aby ju mohli zdravotnĂ­cki pracovnĂ­ci aplikovaĹĽ tĂ˝m, ktorĂ­ ju potrebujĂş, častokrĂĄt i na zĂĄchranu ÄžudskĂ˝ch Ĺživotov. Dnes, keď sa takĂŠto hodnoty odsĂşvajĂş stĂĄle viac a uprednostňujĂş sa bankovĂŠ kontĂĄ, či začlenenie do smotĂĄnky alebo rĂ´zne reality ĹĄou, treba si o to viac vĂĄĹžiĹĽ neziĹĄtnĂ˝ a ÄžudskĂ˝ prejav naĹĄich dobrovoÄžnĂ˝ch darcov krvi.

Záverom ostáva už iba vysloviť poďakovanie sponzorom podujatia, ktorí svojimi príspevkami prispeli k dôstojnému priebehu tejto slávnostnej udalosti. Sú to: Billa spol.r.o., vinárstvo Vintop-Karkó Búč, cukráreň Eszterházy, Fa Convertis s.r.o – Ing. József Béres, reštaurácia El Camino Štúrovo – ĎAKUJEME.

Erika MagyarovĂĄ

 
Dneťný deň

Streda, 03.júla 2024
Čas: hodín

Dnes má meniny: Miloslav
Zajtra má meniny: Prokop

KalendĂĄr udalostĂ­
« < Jún 2024 > »
N P U S Š P S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
« < Júl 2024 > »
N P U S Š P S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Očakávané udalosti
NajnovĹĄie sprĂĄvy
Najčítanejšie správy
VyhÄžadĂĄvanie
  HÄžadaĹĽ na strĂĄnke
PrihlĂĄste sa
Počasie

In-počasie
Anketa
Kam sa chystĂĄte tento rok na dovolenku?
 
KurzovĂ˝ lĂ­stok
Počítadlo návštev
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes
mod_vvisit_counterVčera
mod_vvisit_counterTento týŞdeň
mod_vvisit_counterTento mesiac
mod_vvisit_counterCelkom1